Політика конфіденційності

Загальна інформація
Ми з повагою ставимося до конфіденційної (персональної) інформації всіх без вийнятку користувачів нашого Сайту «mou-plateg.com.ua» (далі «Сайт»), а також тих осіб, які користуються сервісами Сайту. Зважаючи на це, ми прагнемо захищати конфіденційність персональних даних (відомостей або сукупності відомостей про фізичну особу, за допомогою яких користувача ідентифіковано або може бути конкретно ідентифіковано), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів Сайту для кожного користувача.

З метою реалізації викладеного вище, Сайт діє в рамках даної Політики конфіденційності і захисту персональних даних (далі «Політика»), текст якої викладено нижче. Зокрема, Політика встановлює порядок обробки нами персональних даних, види збираємих персональних даних та цілі їх використання, взаємодію нами з третіми особами, заходи безпеки, які застосовуються для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також блокування або видалення своїх персональних даних.

Види оброблюваних персональних даних
При використанні користувачем сервісів Сайту нами здійснюється обробка таких даних користувача:

даних, які користувач самостійно надає нам при заповненні реєстраційних форм і в процесі користування нашими сервісами;
файлів Cookies;
IP адреси користувача;
параметрів і налаштувань інтернет-браузерів (User-Agent).

Зокрема, ми збираємо тільки ті персональні дані, які свідомо і добровільно надані користувачем як суб'єктом персональних даних в цілях використання сервісів Сайту (наприклад, ім'я та прізвище, логін і пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефону, дата народження, стать і т.д.), що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до мети їх обробки, зазначеної в цій Політиці.

Ми збираємо дані про статистику відвідування сайту (наприклад, про з'єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті).

Також, при відвідуванні сайту ми фіксуємо всі входи користувача в систему. Інші відомості з поведінки користувача в мережі не обробляються і не зберігаються нами.

Звертаємо Вашу увагу, що ми збираємо мінімальний обсяг інформації, необхідний виключно для виконання запиту суб'єкта персональних даних.

Ми не збираємо інформацію, щодо обробки якої законодавством встановлено певні вимоги, наприклад, інформацію про расове або етнічне походження, про політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках або засудження до кримінального покарання , а також дані, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

Зберігання та обробка персональних даних
Зберігання та обробка наданих користувачем персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту.

Термін зберігання персональних даних
Персональні дані зберігаються протягом терміну не більше, ніж це необхідно з метою їх обробки.

Після того, як суб'єкт персональних даних перестає бути користувачем Сайту шляхом видалення свого облікового запису на Сайті, його персональні дані також автоматично видаляються.

Використання файлів Cookies
Інформація про використання файлів Cookies докладно описана на сторінці Політика файлів Cookies.

Безпека неповнолітніх
Сайт не призначений для неповнолітніх користувачів.

Взаємодія Сайту з третіми особами стосовно персональних даних
Ми не здійснюємо передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб'єкта персональних даних або в інших випадках, викладених в даній Політиці. Ми розуміємо, що особиста інформація є цінністю і невід'ємним змістом, в тому числі, особистих немайнових прав будь-якої фізичної особи, і тому вживаємо всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів, добровільно і усвідомлено переданої нам.

На Сайті можуть бути розміщені посилання на інші веб-сайти. При переході користувачем за посиланням на інші веб-сайти дія цієї Політики на такі сайти не поширюватиметься.

Захист персональних даних
Ми використовуємо загальноприйняті стандарти технологічної та операційної захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак, незважаючи на всі зусилля, ми не можемо гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають за межами нашого регулювання.

Ми забезпечуємо застосування всіх відповідних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення або обробки такої інформації і даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

Зміни в Політиці
У цю Політику періодично і без попереднього повідомлення користувача про це можуть вноситися зміни і доповнення, в тому числі при зміні вимог законодавства.

З повагою, Адміністрація сайту «mou-plateg.com.ua».